Progress-Factory

Voor therapeutische coaching



Onze dienstverlening

Bij Progress Factory kunt u rekenen op vlug resultaat. In het eerste gesprek gaan we direct aan de slag met de dingen die bij u een rol spelen. Dit zijn blijvende positieve verbeteringen die uw leven een stuk fijner zullen maken!

NLP coaching, Neuro Linguistisch Programmeren, Daarbij wordt gebruik gemaakt van uw eigen ervaringen uit het verleden die u nu nog steeds aansturen en die niet zo nuttig meer zijn. Dat maken we inzichtelijk. Vervolgens wordt er een helende beweging ingezet. Deze vorm van coaching geeft bijna directe verbetering.

Een voorbeeld

Iemand heeft op jonge leeftijd een ouder verloren. Het jonge kind maakte zich daardoor gedrag eigen om te overleven. Het kan daardoor dat in het latere leven iemand zich niet zo vlug zal verbinden met een ander, er is immers geleerd dat een belangrijke ander zomaar kan verdwijnen uit je leven en dat is zo pijnlijk dat het aangaan van nieuwe relaties daadoor niet goed lukt. Dis is een voorbeeld van gedrag dat nu niet nuttig meer is.  En zo zijn er vele voorbeelden van gedrag dat voortkomt uit schade die in de jongere jaren is opgelopen. Gepest zijn, opgevoed in verslavende omstandigheden, een autoritaire ouder, vul maar in!


Mbit coaching,  Multiple Brain Integration Technics. Dit zijn technieken die met name helpend zijn wanneer je niet tot stappen komt omdat er een intern conflict in u aan het werk is.

Voorbeeld

Iemand wil graag een verandering inzetten in het leven. Daarbij heeft hij alles prima overdacht. En nu komen er gevoelens op die dat toch tegen houden. Hoofd en hart zijn het niet met elkaar eens. Het kan gebeuren dat iemand daardoor niet in beweging komt. Mbit helpt om de meerdere breinen in het lichaam uit te lijnen en samen te laten werken.. Een andere naam voor hetzelfde is Mbraining. 

 Familieopstellingen

In iedere familie is een  onderlinge dynamiek. Dat kun je zichtbaar maken door de afzonderlijke leden van die groep plaats te geven in de ruimte. Hierbij kunnen we gebruik maken van mensen die de rol van de familieleden spelen. Het kan ook zeker zonder gebruik te maken van personen, Tafelopstelling kan ook met voorwerpen. Het maakt duidelijk hoe de energie stroomt binnen die groep, wat er speelt en wat nodig is om de energie te herstellen. Deze manier van inzichtelijk maken heeft een therapeutisch effect.

Relatie coaching

In het beste huwelijk komen strubbelingen voor die het tot een uitdaging kunnen maken om samen te leven. In deze coaching komen de beide partners eerst individueel voor coaching en daarna gaan we samen aan tafel zitten om goed naar elkaar te luisteren. Daarbij gaan we kijken hoe verbetering vorm te geven. Het is wel noodzakelijk dat de coaching vrijwillig is en dat beide partijen de onderlinge relatie willen verbeteren. Dat is natuurlijk wel nodig als je samen verder wilt.


U kunt de afspraak maken op uw locatie of op de eigen locatie in Vught.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over onze diensten, tarieven en vergoedingen.